Nieuws

Actualiteiten

 

Hier vindt u nieuws over ons bedrijf of actuele onderwerpen uit de sector.

 

Nieuwenhuijze Elektro heeft in 2017 3 eNet SMART HOME installaties en 1 HAGER COVIVA installatie aangelegd. Voor meer informatie  over SMART HOME installaties, zie hieronder.

Heeft u ook interrese om uw installatie SMART te maken? Wij kunnen u adviseren en een aanbieding maken.

 

eNet SMART HOME

Draadloos verbonden apparaten en geautomatiseerde functies maken uw huis slim en het dagelijks leven makkelijker. Bekijk op  https://www.enet-smarthome.com/nl/  hoe eNET SMART HOME werkt.

 

eNet SMART HOME is gebaseerd op een sensor-actor-concept. Door het samenspel van actoren, sensoren en de eNet-server worden automatische functies mogelijk.

Sensoren kunnen de omgeving om hen heen meten. Op basis van de gemeten waarden verzenden ze commando's naar actoren. Deze zetten de commando's om in acties. Dat heeft voor u het volgende voordeel: u kunt bijvoorbeeld in de eNet SMART HOME-app vastleggen dat jaloezieën bij een bepaalde lichtsterkte moeten openen en dat de verlichting automatisch wordt uitgeschakeld. Dat is makkelijk en bespaart stroom.

U voert alle instellingen uit in de app. Naast wanneer-dan-regels creëert u individuele scènes en tijdschema's.

Om uw intelligente huis onberispelijk te laten werken, worden alle apparaten door uw servicepartner deskundig geïnstalleerd en met elkaar verbonden. Door deze professionele inbedrijfstelling garanderen wij dat alle veiligheidsmaatregelen op de juiste manier worden geactiveerd.

U bestuurt uw SMART HOME met uw mobiele telefoon en met wandschakelaars met onderscheiden designs. Stel gerust uw eisen. eNet bewijst dat intelligentie en een goede vormgeving elkaar niet uitsluiten.

 

Besturen, instellen, toegangsrechten toewijzen en energiekosten besparen. Alles uit één hand.

Zodra u de toegang op afstand eNet SMART HOME remote heeft geactiveerd, heeft u uw huis altijd in de hand, waar u zich ook bevindt.

U bestuurt met de app afzonderlijke functies, activeert en creëert scènes, tijdschema's en wanneer-dan-regels. Sla de belangrijkste apparaten en functies op als favorieten. Uw favoriete creaties zijn dan met één tik op te roepen.

 

eNet SMART HOME is een veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige huisbesturing. Achter deze kwaliteit staan sterke partnermerken zolas JUNG en GIRA

 

 

HAGER COVIVA

De manier om je woning smart te maken

 

Er zijn veel smarthome oplossingen, maar Coviva is anders. Coviva kan geïnstalleerd

worden zonder hak- en breekwerk, omdat het leggen van kabels niet nodig is. Zo is Coviva de optimale oplossing voor vernieuwers en verbouwers. Alles wat je nodig hebt is een professional die in een mum van tijd de installatie gereed maakt. Vanaf dat moment heb je de mogelijkheid om je huis snel en eenvoudig te bedienen en aan te passen via je smartphone of tablet. Uiteraard kun je de installatie nog steeds bedienen via je reguliere schakelmateriaal. Hier heeft een netwerkstoring of het vervangen van je router dan ook

een invloed op.

 

Wat zijn de voordelen?

Je bestuurt de verlichting en zonwering comfortabel per App. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook energie en kosten. Met Coviva programmeer je eigen scenario’s (dit noemen we covigrammen), die perfect passen bij je behoeften en onnodig energieverbruik minimaliseren.

 

Bedien je huis met één vinger, zelfs onderweg Intuïtief. Van het instellen van de sfeerverlichting , het aanpassen van de zonwering en het openen van de garagedeur – de gebruikersinterface van de Coviva App maakt het erg gemakkelijk. Alles wordt getoond in zelfverklarende pictogrammen. Tik gewoon een functie aan en meteen

kunnen lichtwaarde en jaloeziestand individueel worden aangepast.

Altijd goed geïnformeerd

De optionele Push-bericht functie van Coviva informeert je over alle functies, die zojuist aan- of uitschakelen. Denk hierbij ook aan een gekoppeld alarmsysteem. Zo heb je altijd overzicht, zelfs als je niet thuis bent.

Alle functies van Coviva kunnen eenvoudig en intuïtief bediend worden. Hiervoor

heb je alleen de Coviva App op smartphone of tablet nodig. Omdat de

Coviva-Smartbox bij je thuis met het internet verbonden is, werkt het (bijna)

overal.

 

OSRAM LIGHTIFY

Slim, praktisch, veelzijdig – LIGHTIFY Home Draadloze sturing voor kleinere verlichtingssystemen LIGHTIFY Home systemen zijn speciaal ontworpen voor installatie in zowel privéwoningen als horecatoepassingen, waar individuele lampen of armaturen of kleinere verlichtingssystemen worden gebruikt. Met LIGHTIFY Home kunnen maximaal 50 lichtpunten worden gestuurd met de LIGHTIFY Home Gateway en Home app. De ideale oplossing voor klanten die een innovatief en intelligent verlichtingssysteem zoeken voor hun huis. Zowel voor binnen als buiten biedt LIGHTIFY Home gebruikers een totaal nieuwe en uiterst handige manier om hun thuisverlichting aan te passen: zo kan een gewone avond met vrienden worden omgezet in een unieke ervaring en kan licht niet alleen worden gebruikt om te ontspannen maar ook om optimaal te kunnen werken.

 

Januari 2017: Onder de kop "Ons bedrijf" kunt u nieuwe fotos bekijken van ons bedrijf en onze projecten. Waar onder verschillende voorbeelden van verdeelinrichtingen en onderverdeelinrichtingen. Opbouw maar ook inbouw. Op onze facebook pagina staat bij de foto's extra informatie.

 

 

Augustus 2016:  Nieuwenhuijze Elektro verzorgt ook NEN1010 en NEN3140 keuringen.

NEN 1010 is de norm voor het ontwerpen en aanleggen en keuren van nieuwe elektrische installaties, terwijl NEN 3140 voorschriften bevat voor het veilig gebruik van een installatie, de periodieke inspectie van elektrische apparaten en de inspectie van bestaande elektrische installaties.

 

Als tijdens een inspectie blijkt dat een installatie niet voldoet aan de eisen dan wordt hiervan eerst een rapportage gemaakt met bijbehorende prijsopgave. Pas als de gebreken zijn verholpen kan de definitieve keuring plaatsvinden. De inspectie wordt samengevat in een inspectie rapport waarin ook de meetgegevens van belangrijke onderdelen van de elektrische installatie zijn opgenomen.

 

 

3 december 2015: We zijn bezig onze showroom te vernieuwen. De producten in de showroom worden regelmatig aangepast, maar nu hebben we de uitstraling van de showroom een facelift gegeven: licht en ruim, veel LED-verlichting en nieuwe producten, betere presentatie en informatie op een groot scherm in de showroom.

Kijk voor de openingstijden van de showroom bij Contact.

 

 

24 november 2015: Vandaag is de vernieuwde website online gegaan. Een modernere versie van de vorige website.

Met dank aan Backmedia strategie & vormgeving.

 

 

 

© 2015 Nieuwenhuijze Elektro - Industrieweg 19 - 4501 PM OOSTBURG - Bedrijventerrein Stampershoek - T. 0117 452223 - E. info@nieuwenhuijze.nl

Erkend elektrotechnisch installatiebedrijf   -   Erkend leerbedrijf   -   Lid UNETO-VNI

Ga naar de mobiele versie

Concept, ontwerp en realisatie website: backmedia strategie & vormgeving